26 januari 2022

Waterdichte schoenen bij ZOO Footwear: hoe goed zijn deze?

3 min read

Waterdichte schoenen zijn ideaal, vooral in ons land waarin het grootste gedeelte van het jaar regen valt. ZOO Footwear verkoopt waterdichte schoenen en wandellaarzen voor dames. De modellen zijn leuk en het merk claimt dat de schoenen ook nog eens 100% waterdicht zijn. Maar hoe goed zijn de waterdichte schoenen bij ZOO Footwear nu werkelijk? Ons team mocht de test doen.

De test van wandellaarzen voor dames en waterdichte schoenen bij ZOO Footwear

Ons team stond te trappelen van ongeduld om de waterdichte schoenen te testen. Tot onze grote verbazing mochten we ook de wandellaarzen uittesten. Of we daar zin in hadden? Natuurlijk! Zo mochten twee collega’s de waterdichte schoenen testen en twee andere collega’s de wandellaarzen voor dames. Deze collega’s droegen twee maanden lang overdag de schoenen en laarzen en soms ook nog naar een feestje. De schoenen en wandellaarzen moesten we uitgebreid testen, we namen de taak dan ook heel serieus. Zo mocht het kantoorhond Pepper extra veel rondjes wandelen met ons. We hebben de modellen ANGIE, ADISA en ALETTE voor je getest.

Voordat we de conclusie van de test onthullen, bekijken we eerst wat het merk zelf te zeggen heeft over de schoenen en laarzen. Volgens de website van het merk hebben de waterdichte schoenen de volgende pluspunten:

  • Dankzij het Aquastop membraan heb je nooit meer last van natte voeten
  • De schoenen en laarzen hebben een uitneembaar voetbed
  • Ook voor een voet met hogere wreef zijn de waterdichte schoenen te dragen
  • De laarzen en waterdichte schoenen passen bij je dagelijkse outfits

Onze conclusie over de wandellaarzen en de waterdichte schoenen bij ZOO Footwear

Dan is het nu tijd voor ons eindoordeel. De waterdichte schoenen bij ZOO Footwear, ANGIE genaamd, zijn volledig waterdicht. De wandellaarzen voor dames trouwens ook. Dit hebben we getest door meerdere keren door de regen onze kantoorhond uit te laten en door de plassen te stampen. Het voordeel van het materiaal van de wandellaarzen is dat je deze na een modderige boswandeling makkelijk afspoelt met kraanwater. Hierdoor zien ze er gelijk weer schoon uit. Ook ons eigen zooltjes pasten prima in de schoenen en laarzen, waardoor we extra prettig wandelden.

Qua pasvorm zitten de waterdichte schoenen en wandellaarzen voor dames als gegoten. De platte zolen zorgden ervoor dat we er de hele dag erop konden lopen en staan, zelfs toen we tien uur lang op een beurs rond aan het wandelen waren. Ook qua styling zijn de schoenen en laarzen makkelijk te combineren met onze garderobes. Of we nu een rok droegen of een spijkerbroek, de laarzen en schoenen pasten er prima bij. Kortom: van ons krijgen de wandelschoenen en wandellaarzen een dikke vette tien. We hebben dan ook gevraagd of we binnenkort meer van de collectie mogen passen.

Ben je benieuwd naar alle waterdichte schoenen en wandellaarzen van ZOO Footwear? Neem dan zeker een kijkje op hun website. We durven te wedden dat je moeite zult hebben om ze niet gelijk te bestellen. Waarom zou je ook wachten? Deze schoenen en laarzen zijn absoluut de moeite waard om direct in huis te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *