26 januari 2022

Waar kunt u een goochelaar vinden die een adembenemende show kan neerzetten?

3 min read

Toen wij onlangs een grote bedrijfsborrel hadden, moesten wij zorgen dat niet iedereen steeds zou gaan lopen. Wij hebben namelijk te horen gekregen dat wij een borrel konden organiseren, maar dat wij de mensen een beetje op hun plaats moesten laten zitten en dus moesten wij kijken hoe wij dit konden bewerkstelligen. Wij hebben toen besloten dat het geen enkele zin zou hebben om briefjes op te hangen waarmee wij mensen zouden vertellen dat zij moesten blijven zitten en dus hebben wij een ander plan bedacht. Wij hebben een goochelaar ingehuurd omdat wij dan zouden kunnen zorgen dat wij deze goochelaar zijn kunsten konden laten doen en dan zouden mensen hopelijk blijven zitten waar ze zaten omdat ze geboeid zaten te kijken naar de kunsten van de goochelaar. Ik moet u toegeven dat het misschien een idee was dat was ver gezocht was, maar ik kan u zeggen dat ik toch meende dat het zou kunnen slagen wanneer wij een goede goochelaar konden vinden. Ik ben daarom gaan kijken wie wij konden vragen wanneer wij echt een goede goochelaar wilden invliegen en ik ben toen online gaan zoeken naar mogelijkheden om een professional te vinden die ons kon komen helpen. Ik heb toen gezien dat wanneer je online gaat zoeken naar een goede goochelaar, je al heel snel bij richmagic.nl terechtkomt. Deze site heb ik daarom met veel interesse doorgenomen en ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om eens met deze goochelaar in gesprek te gaan om hem te laten weten wat mijn bedoelingen en plannen allemaal waren. Ik heb toen te horen gekregen dat hij graag een optreden wilde verzorgen. Het is namelijk ook nog eens zo dat hij een show en plein public kan geven, maar deze goochelaar kan ook zijn kunsten aan je tafel vertonen. Dat leek mij ook interessant en ik ben daarom gaan kijken of deze kunstenaar ons verder kon helpen. Hij bleek nog vrij te zijn op de dag van onze borrel, dus ik heb gelijk een boeking gemaakt. Ik had namelijk heel veel vertrouwen in deze goochelaar en dat vertrouwen was geheel op zijn plaats, zo bleek later.

Wij hebben genoten van de show van deze goochelaar

Ik ben heel blij dat ik deze goochelaar in de arm genomen heb want ik denk niet dat ik iemand had kunnen vinden die een betere show had kunnen neerzetten dan deze kunstenaar. Ik heb echt genoten van zijn show en ik kan u daarom aanraden om ook een keer te kijken of deze goochelaar iets voor u kan doen. De mensen van ons bedrijf hebben echt met plezier zitten kijken en velen waren diep onder de indruk van de trucs van deze goochelaar.

Wij hebben een heel leuke middag gehad

Wij hebben mede dankzij deze goochelaar een heel leuke middag gehad en ik heb gezien dat deze goochelaar kon zorgen dat mensen bleven zitten. Mijn plan is dus heel goed geslaagd. Kortom:

  • Wij hebben met bewondering naar de show van deze goochelaar zitten kijken
  • Wij hebben echt genoten van de kunsten van deze kunstenaar
  • Wij hopen hem nog een keer te kunnen boeken

Mocht u meer willen weten, surf dan ook nog even naar richmagic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *