Piano leren spelen via YouTube

      Geen reacties op Piano leren spelen via YouTube

Wil je piano leren spelen? Je hebt verschillende opties. Je kunt een pianoleraar inschakelen. Maar wellicht heb je hier het geld niet voor (over) of heb je geen tijd om de pianoleraar herhaaldelijk te bezoeken. Daarnaast kun je een boek kopen en op die manier jezelf leren spelen. Maar er is nog een optie: YouTube. Op YouTube zijn meerdere goede video’s te vinden die jou uitleggen hoe je piano kunt leren spelen. Zo is er de serie ‘Piano voor beginners’. 

Voordelen van piano leren spelen via YouTube 

Er zitten meerdere voordelen aan het leren spelen via YouTube. Zoals: 

  • Het is gratis! Je hoeft er niets voor te betalen. 
  • In je eigen tijd: de video kun je altijd volgen. Wanneer jij tijd hebt. Of dit nu vroeg in de ochtend is of laat op de avond. 

Kun je jezelf piano leren spelen? 

Ja! Maar je moet er wel tijd in willen stoppen. Door herhaaldelijk te oefenen, zul je merken dat je steeds beter wordt. Het geeft een kick als je ‘jezelf’ hebt aangeleerd om piano te spelen. Het is iets waar je zeker trots op mag zijn. 

Organiseer je eigen concert

Heb je jezelf piano leren spelen? Dan is het tijd om je kunsten te laten horen aan vrienden en familie. Huur bijvoorbeeld je eigen concertzaal bij Emile van Leenen Piano’s. Je kunt hier zelf een besloten concert organiseren, hoe gaaf is dat!? Het is een moment die je voor altijd bij zal blijven. 

We wensen je veel plezier en succes met het spelen van piano! Ben je nog op zoek naar een goede piano? Onze tip: Yamaha piano.