8 december 2021

Photobooth huren?

3 min read

Heeft u een event, bruiloft of verjaardagsfeestje waar u graag een photobooth voor wilt huren? Zoek dan niet verder! Bij Photobooth Experience bent u aan het juiste adres, voor de leukste foto’s in het moment! Wij bezorgen onze Photobooth door heel Nederland, voor elk evenement of bruiloft! Let op: Indien uw event op een hogere etage is, dient er wel een lift aanwezig te zijn. Bekijk nu snel de leukste foto’s genomen met onze artikelen in de galerij te vinden op onze website! Een photobooth is een leuke verassing voor elk feestje, evenement of bruiloft, passend bij elke leeftijdscategorie! Bekijk nu snel de opties!

Photobooth huren: Hoe werkt het?

Het concept van een Photobooth dateert al terug naar 1888, waar in Amerika het idee voor een volautomatische fotomachine al werd bedacht. Tegenwoordig, met allerlei moderne technieken en oplossingen, is dit idee geperfectioneerd. De photobooth is verplaatsbaar, gemakkelijk te gebruiken, en toont ook nog eens leuke effecten! Het werkt als volgt.

De selfie foto spiegel (ofwel de MirrorBooth of Mirror Me) is een spiegel dat lijkt op een normale spiegel. Echter zit deze machine binnen in met de nieuwste technieken gevuld. Door het spiegelglas worden animaties en afbeeldingen getoond, om de sfeer rond de fotomachine te verbeteren. De foto’s worden vervolgens afgedrukt binnen 10 seconden, in een 10×15 of een 3×15 formaat. U kan zelfs van te voren aangeven of u een tekst wil op het kader, zodat wij deze voor u kunnen aanpassen. 

Voor het aantal uur dat u de photobooth huurt, geld er onbeperkt printen. Zo blijven er leuke souvenirs achter voor de mensen op uw evenement, en blijven ze hier altijd aan denken. Wij nemen ook extra decoratie artikelen aan, zoals bijvoorbeeld pruiken, zonnebrillen of kettingen. Zo wordt de foto zo leuk mogelijk!

Daarnaast is er tijdens uw evenement een gastheer/vrouw aanwezig om de gasten te begeleiden, en enthousiast te maken tot het gebruik van de photobooth. 

Minimaal 1,5 uur voordat het evenement begint zijn wij aanwezig om de photobooth op te bouwen, alles klaar te leggen zodat u direct klaar bent voor het evenement. Ook de afbouwtijd van 45 minuten zit inbegrepen in de prijs. 

Wat zijn de kosten?

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn voor deze geniale uitvinding. Bij Photoboothexperience betaalt u niet de hoofdprijs:

Ons brons pakket bied een 3 uur lange service voor maar €400! Alles is hierbij inbegrepen, inclusief een standaard fotokader, afzetpaaltjes en onbeperkt printen.

Ons silver pakket bied een service van 4 uur, met een kader met eigen tekst en logo. Alles is hierbij ook inbegrepen, zoals het onbeperkt printen en bijvoorbeeld afzetpaaltjes. Dit pakket kost maar €450!

Ons platinum pakket bied een 6 uur lang gebruik, met onbeperkt printen, een fotokader met eigen tekst en logo en een achtergrond of Flowerwall. Dit pakket kost maar €550!

Bekijk nu snel welke optie het beste past bij uw evenement! Onze photobooth zal er gegarandeerd voor zorgen dat u de beste avond ooit beleeft! Een photobooth is een leuke toevoeging tot elk feestje, en zou gegarandeerd vaak gebruikt worden op een avond! Bestel nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *