8 december 2021

Op maat gemaakte kledingkasten

2 min read

De zomer is weer voorbij en de koudere dagen zijn in aantocht. De perfecte tijd om nieuwe winterkleding in te slaan, maar waar laat je toch al die kleding? Je collectie wordt steeds groter maar een extra kast gaat echt niet meer passen. Hoe los je dit op?

Een op maat gemaakte kast

Wanneer een extra kast niet mogelijk is maar je toch meer opbergruimte nodig hebt voor kleding dan is een kledingkast op maat wellicht jouw redder in nood. Een kast die speciaal ontworpen is voor jouw slaapkamer is vaak veel efficiënter waardoor je veel meer kleding kwijt kan in dezelfde ruimte. Of je nou veel planken nodig hebt of juist meer kledinghangers, een op maat gemaakte kast kan precies ontworpen worden aan jouw eisen.


Een kledingkast hoeft natuurlijk niet persé in je slaapkamer te staan. Als je echt heel veel kleding hebt kan het ook handig zijn om een aparte kamer speciaal in te richten als een inloopkast. Deze inloopkasten kunnen natuurlijk ook volledig op maat gemaakt worden zodat er geen kubieke millimeter verspilt wordt.

Een draaideurkast op maat 

Misschien wil je het liever simpel houden en een gewone kast met draaideuren neerzetten. Vaak ben je dan toch afhankelijk van bestaande modellen waar niet veel aan veranderd kan worden. De kasten die dat wel kunnen zijn dan vaak gemaakt van goedkopere materialen. Gelukkig is het ook mogelijk om een draaideurkast op maat te laten maken. Hierdoor kan je de perfecte kast samenstellen in de vorm en kleur die jij wilt. Kies zelf het materiaal zodat jouw kledingkast niet na een paar jaar uit elkaar valt.

Hoe dan ook, het maakt niet uit hoe groot of klein jouw slaapkamer is, er is altijd een manier op jouw kleding efficiënt op te bergen. Met een zelf ontworpen kast op maat is jouw droomslaapkamer pas echt compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *