26 januari 2022

Laat het ze allemaal maar zien!

2 min read

We mogen allemaal trots zijn op hoe we zijn en wat we bereiken in het leven. Maakt niet uit wie je bent, wat je doet en vooral welke maat je hebt. Dus zoals gezegd, wees trots op wie je bent en laat ze allemaal maar zien wat je in huis hebt. Ja dit wordt een echte feel good blog om iedereen te laten zien dat ze er mogen zijn en goed genoeg zijn. Dus verteld iemand jou iets anders. Dan moet je er vooral niet naar luisten.

 

Wat draag jij het aller aller aller aller liefste?

Of jij nu kleine of een grote maten jurk zoekt het maakt niet uit. Of dat jij gaat zoeken en een korset kopen. Je moet uiteindelijk dragen waar jij je goed in voelt en waar jij vol zelfvertrouwen mee over straat kan gaan. Want daar gaan we voor. De een loopt het liefst zowel in de zomer als in de winter in jurkjes en rokjes omdat die persoon zich daar goed in voelt. En dat mag, want wie ben je om daar iets van te zeggen. Als iemand zich daar goed in voelt dan maakt het allemaal niet meer uit. 

 

Het kan ook zo zijn dat iemand het liefst zo basic over straat gaat wat mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een jeans met daarop een basic shirt. De een houdt er van om zich helemaal op te doffen en de ander houdt het het liefst zo simpel mogelijk. We zijn allemaal uniek en daarom moeten we elkaar ook gewoon accepteren hoe we zijn. Want als iemand zich helemaal goed voelt in een basic shirt, waarom zouden we er dan iets van zeggen?

 

Tegenwoordig met social media ben je zo aan het op letten of je wel goed genoeg bent en of je wel voldoet aan alle eisen. Terwijl we elkaar eigenlijk de hemel in moeten prijzen. Want we mogen er allemaal zijn. We zijn uniek en dat mag iedereen zien. Vooral ook zodat iedereen wat meer zelfvertrouwen krijgt. We hebben allemaal het perfecte beeld in ons hoofd,  maar soms is dat beeld nog lang niet te halen. En iedereen heeft een ander perfect beeld voor ogen. Dus waarom zou iemand dan niet goed genoeg zijn, alleen omdat ze niet aan dat beeld kloppen? Precies, het maakt niet uit want we weten ook allemaal dat op ieder potje een deksel valt. Dus in iemands ogen is iemand anders perfect en dat vult elkaar mooi aan.