26 januari 2022

Hoeveel woorden zijn er die met een ‘Y’ beginnen?

2 min read

Als je WordFeud speelt is het aan te raden om te kiezen voor de letter Y? Waarom? Je tegenstanders vinden het misschien handig om aan het eind van je woorden een Y te sluipen. Dat is schattig. Spot met hun dwaasheid en laat dan deze lijst met woorden los die met Y beginnen. We hebben ze allemaal. 399 speelbare woorden beginnend met Y, klaar om te serveren. Gebruik ze allemaal. Gebruik ze allemaal! Serieus, als je ze allemaal gebruikt, stuur ons dan een screenshot. Dat is een artikel waard.

Echt waar: woorden die met een Y beginnen, zijn een groot probleem in woordspelletjes, omdat ze de trucs van andere spelers tegen hen keren. Als je woorden beginnen met een Y, wordt het einde van je tegenstanders je begin. Hun beste trucs zorgen ervoor dat je betere trucs kunt maken.

Woorden die met Y beginnen, zijn power plays. Breek je beste woorden uit, beginnend met Y, en gebruik ze om de woorden van je tegenstanders eigen te maken. Leer onze lijst met woorden met een Y, ga dan verder.

Welke mogelijkheden?


Uiteraard gaan we hier niet alle mogelijkheden voor je op papier zetten, want dan wordt het wel een heel lang artikel. Maar er zijn genoeg websites waar je vals kunt spelen en je tegenstander kunt verslaan. Het is natuurlijk niet echt leuk en eerlijk om vals te spelen, maar het is des te leuker om iemand te verslaan. Je moet er dan ook maar wat voor over hebben natuurlijk. Wij wensen je heel veel succes met het vinden van de juiste woorden en de spellen die je speelt. Nu maar hopen dat je tegenstander niet precies hetzelfde doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *