26 januari 2022

Het juiste doosje kan een cadeau stukken unieker maken!

2 min read

Is een goede vriend(in) van je binnenkort jarig en wil je graag een uniek cadeau geven maar weet je nog niet wat je gaat geven? Dan is dit artikel geschikt voor jou! We geven in dit artikel tips over leuke cadeaus, maar ook over de verpakking die je daarbij kan gebruiken. 

Ga voor leuke sieraden!

Als je beste vriendin van sieraden houdt is er niks leukers om te geven dan een set oorbellen, een mooie armband of een ketting. Naast dat je hier een cadeau van kunt uitkiezen, kun je er ook voor kiezen om er meerdere te geven. Hoe leuk is het om uniek doosje te geven met daarin verschillende prachtige sieraden? 

Als je eenmaal een aantal leuke sieraden hebt gevonden, is het leuk om na te denken over de verpakking. De sieraden in de standaard verpakking laten zitten en dan geven is niet erg origineel. Een optie waar je wel voor zou kunnen kiezen is een verpakkingsdoosje. Verpakkingsdoosjes heb je in diverse soorten en maten waardoor je altijd een geschikte vindt. 

Een dagje uit cadeau doen

Mocht een vriend of vriendin van je jarig zijn en je nog niet weten wat van cadeau leuk is om te geven, dan kun je er ook voor kiezen om een dagje uit cadeau te doen. Een dag naar een pretpark wordt onder jongeren bijvoorbeeld erg gewaardeerd. 

Als je dit cadeau naar een hoger level wilt tillen, dan kun je er ook voor kiezen om de cadeaukaart in te pakken in een eigen ontworpen gondeldoosje. Zo kun je gondeldoosjes kaal kopen en deze zelf opmaken. Een goede tip hierbij is om een foto in een sticker te laten uitprinten en deze vervolgens op het gondeldoosje te plakken. De kans dat iemand dan precies hetzelfde cadeau als jij wilt geven is in dat geval nihil.

Wees niet te kieskeurig!

Bij het uitzoeken van een cadeau is het belangrijk dat je niet te kieskeurig wordt. Jij kent de persoon waarschijnlijk erg goed en de kans op een totale mislukking is daardoor klein. 

Naast dat je niet te kieskeurig moet zijn is het uiteraard wel leuk om niet het eerste der beste cadeautje die je tegenkomt te kopen. Maak er wel een leuke uitdaging van, maar voorkom dat je te erg gaat twijfelen aan het cadeautje dat je wilt geven. Mocht je er overigens echt niet uitkomen, dan kun je natuurlijk ook om hulp vragen. Er is vast wel iemand in je omgeving die je wilt helpen bij deze zoektocht. Het is hierbij slim om contact te leggen met een vriend of vriendin van de jarige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *