26 januari 2022

Glimmende pakjes kaarten

2 min read
pokemon booster

Wanneer je te maken hebt met glimmende pakjes Pokémon kaarten, dan heb je vast te maken gehad met een zogeheten Pokémon Booster. Speel je vaker met de kaarten dan weet je waarschijnlijk al dat Pokémon kaarten verschillende niveaus hebben, de common kaarten die het meest voorkomen, de uncommon kaarten en rare die het minst vaak voorkomen. Ieder booster is verdeeld in een aantal kaarten, namelijk 6 common kaarten, 3 uncommon kaarten en 1 rare kaart, heb je veel geluk dan kun je een zeldzame kaart tegenkomen zoals de Pokémon Legend of een Pokémon-ex.  

Hoe worden de Boosters uitgebracht?

Een Pokémon Booster kun je kopen per tien kaarten in een zakje, je kunt zo ook los kopen maar de meeste verzamelaars kopen ze in een zogeheten Booster box. In een Booster box zitten 35 Boosters, dit komt neer op 360 Pokémon  kaarten. Voor de soorten kaarten heeft dit ook betekenis, 36 rare kaarten, 108 uncommon kaarten en 216 common kaarten. Koop je af en toe een booster, dan is er de kans dat je een zeldzame kaart koopt. Maar je kunt ook met veel dezelfde kaarten komen te zitten wat minder leuk is. 

Kopen van een Booster box

pokemon booster

Wanneer je wilt genieten van meer Pokémon Booster kaarten, is het verstandig om een zogeheten box te kopen. Voordeel hiervan is dat je meer variatie hebt, van de 36 kaarten die je krijgt, krijg je over het algemeen 20 verschillende kaarten. Vaak zit er ook een uncommon kaart bij in een serie van 2 a 3 common kaarten. Omdat het productieproces zo is geregeld kun je er bijna blind vanuit gaan dat deze combinatie voor iedere box geldt. In de webshop van pokefamilie.nl kun je de verschillende kaarten vinden en kopen. Hier kun je voor een voordelige prijs de kaarten kopen waar je naar op zoek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *