8 december 2021

Fijne pantoffels en instappers

2 min read

Het is belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Dit geld voor zowel buiten als binnen. In de winter kan het namelijk ook binnen soms erg koud zijn. Vooral wanneer je thuis een stenen of houten vloer hebt kunnen je voeten het nog wel eens koud krijgen. Een van de makkelijkste oplossingen is om dan pantoffels te kopen. Pantoffels dames zijn er in vele soorten en maten te vinden. Om te beginnen is het handig om na te denken wat voor soort pantoffel je fijn vindt. Wil je een makkelijke instapper, een dichte slof of misschien wel eentje met een rits als sluiting. Het is allemaal online te vinden. Vaak kan er ook nog een verschil zitten in de warmte die een slof geeft. Sommige pantoffels zijn namelijk zowel aan de voetzool als aan de zijkanten gevoerd. Door deze voering zal je een warmer gevoel ervaren. Dit kan heel handig zijn als je snel koude voeten hebt. 

 

Materiaal van de pantoffels

Wanneer je een keuze hebt gemaakt in wat voor soort slof je wilt, kan je gaan kijken naar materiaal en kleur. Voor sloffen zijn er veel soorten verschillend materiaal. De meeste sloffen zijn gemaakt van stof. Dit voelt vaak warm en comfortabel aan de voet. Wanneer je ook wat meer stevigheid wil is het handig om te kijken naar de zool. Sommige sloffen hebben namelijk zolen die gemaakt zijn van rubber of andere stevige materialen. Hierdoor ervaar je meer steun tijdens het lopen. Ook kan dit ideaal zijn als je soms ook even met je sloffen de tuin in gaat om bijvoorbeeld het afval weg te gooien. Dan is het handig als je sloffen een zool hebben die daar tegenkunnen. 

 

Makkelijke schoenen

Een soort variant tussen de schoen en de pantoffel is een instapper. Een instapper is namelijk een hele comfortabele schoen die gemakkelijk aan te trekken is. Zoals de naam al zegt kan je er zo instappen. Vaak zijn instappers gemaakt van een elastisch materiaal. Hierdoor sluiten ze goed aan om je voet. Dit zorgt ervoor dat ze niet makkelijk uitgaan tijdens het lopen. Instappers heren komen ook in verschillende vormen en kleuren. Zo zijn er wat sportievere modellen met wat felle kleuren. Maar zijn er ook wat rustigere modellen die heel fijn zijn om thuis bij de deur te hebben staan. Wanneer je dan even snel iets uit de schuur wil pakken doe je binnen een hele korte tijd je instappers aan. Ideale schoen om snel in te stappen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *