8 december 2021

Een nieuwe pick-up nodig? Neem om deze redenen de Ford F-150 Velociraptor

1 min read
ford f 150 velociraptor

Wanneer je behoefte hebt aan een nieuw pick-up voertuig, bijvoorbeeld omdat je vaak over oneffen en onverharde wegen moet rijden, regelmatig zware bagage vervoert of simpelweg een liefhebber bent van dit type voertuig, dan vormt de Ford f 150 velociraptor, meestal Ford F-150 Raptor genoemd, een uitstekende optie. Waarom we deze suggestie doen wordt duidelijk in de loop van dit artikel, waarin we de sterke punten van dit indrukwekkende voertuig beschrijven.

Extra stevig en robuust

Laten we er niet omheen draaien: veel mensen die fan zijn van pick-ups, en in het bijzonder die uit de Ford F-series, zijn dat vanwege de imposante en stoere uitstraling die van deze vehikels uit gaat. De Ford F-150 Raptor past helemaal in dat plaatje. Vergelijken met de meeste andere pick-ups zijn de banden, de wielkasten en de bumpers zelfs extra breed. Los van het uiterlijke aspect brengt dit jou als bestuurder nog meer stevigheid en stabiliteit.

Sportieve binnenkant

Een andere factor die de populariteit van de Ford F-150 Raptor verklaart is de sportieve uitstraling van de binnenkant van de cabine. Zo staat er op verschillende plekken het woordje ‘Raptor’ gegraveerd en is het stuur voorzien van een twaalfuurindicator, zodat je altijd snel weet wanneer het stuur in neutrale positie zit.

ford f 150 velociraptor

Moderne snufjes

Vergeleken bij eerdere modellen is de Ford F-150 Raptor uitgerust met diverse extra moderne toepassingen. Hierbij valt te denken aan onder meer een tellerbak en een infotainmentscherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *