26 januari 2022

Een mooi cadeau voor jezelf en jouw mama

2 min read

Bij iedereen is zijn moeder wel haar beste vriendin. Jouw steun en toeverlaat. De persoon waar jij op kan bouwen en waar je alles tegen kan vertellen. Oké, laten we eerlijk zijn. Iedereen in zijn puberteit denkt er ook wel eens anders over en dan merk je dat het soms wat stroef gaat. Maar dat is niet erg. Want elke relaties heeft zijn ups en downs toch? Dat is meer dan logisch. Maar het betekend niet dat we minder van der gaan houden. Want die liefde blijft onvoorwaardelijk. En dat van beiden kanten.

 

Een mooi cadeau voor de komende feestdagen

Oke, misschien zijn we er wel heel vroeg bij. Maar stiekem ben je nooit te vroeg met het bedenken van een leuk cadeau. Of dit nu voor de komende feestdagen in december is. Of voor moederdag volgend jaar alvast. Het is altijd goed om van te voren een beetje te gaan nadenken. En wat is nou altijd een goed cadeau? Oké iets van Rituals doet het altijd goed, dat doet het bij iedereen goed. Maar je kan ook denken aan Moeder dochter sieraden. Een matchend sieraad samen met jouw moeder. Zo kan je gaan voor een moeder dochter armband, ketting of eventueel horloge. En om het helemaal persoonlijk te maken kan je elkaars initialen er in laten graveren of de geboorte datum van elkaar. Zo maak je het nog persoonlijker dan het al is uiteraard.

 

Goud, zilver of rosegoud?

Dat iedereen zijn eigen smaak met sieraden heeft, ja dat weten we uiteraard wel. Want zo heeft de een voorkeur aan gouden sieraden en de andere wordt helemaal gelukkig van zilveren sieraden. Dit is natuurlijk altijd een goed punt om in gedachten te houden wanneer je een mooi sieraad voor jouw mama gaat uitzoeken. Want draagt ze zilver, goud of rosegoud? En wanneer je voor een ketting gaat hoef je niet perse te letten op een maat. Maar wanneer je gaat kijken naar een armband, horloge of ring juist wel. Want het is zonde wanneer het sieraad te klein is en niet fijn zit of niet eens om kan. Maar ook niet wanneer het te groot is waardoor het telkens af valt. Dat is natuurlijk zonde want zo heb je een grotere kans om de armband te verliezen. En dat wil je ook niet want dat is natuurlijk erg zonde.

 

Maar weet jij al wat jij jouw mama gaat geven de komende feestdagen, moederdag of haar verjaardag?