8 december 2021

Een hoesje die naar je zin is?

2 min read
Hoesje ontwerpen

Ook wat een telefoonhoesje betreft is het aanbod enorm, door de bomen zie je het bos niet meer en weet je nog niet wat je moet kiezen. Maar wat is er eigenlijk leuker dan je eigen hoesje ontwerpen, hierbij kies je niet alleen het ontwerp maar ook een leuk model van je hoesje. De leukste en mooiste hoesjes maak je namelijk helemaal zelf, verras je partner met een prachtig hoesje om een telefoon te beschermen. Verras je vriend of vriendin met een hoesje, waarop een prachtige persoonlijke foto is gedrukt. Op deze manier heb je echt iets persoonlijks en unieks wat niemand anders heeft.

Hoesje ontwerpen

Model van het hoesje

Wanneer je een ruime keuze wilt hebben voor een hoesje ontwerpen, dan kun je niet om hoezzi.com heen. Of je nu een flipcase zoekt om de voor en achterkant van je smartphone te beschermen, of alleen een cover voor de achterkant het is allemaal mogelijk. Op de website kun je namelijk je eigen ontwerp maken, de online ontwerper werkt eenvoudig waardoor je exact het hoesje maakt waar je misschien allang naar op zoek bent. Afbeeldingen kun je eenvoudig toevoegen op je hoesje, maak gebruik van de mooiste combinaties met kleuren.

Moeite met het ontwerpen van je hoesje?

Misschien wil je wel een hoesje ontwerpen maar weet je niet goed wat je moet kiezen? Of ben je niet helemaal tevreden over het ontwerp wat je hebt gemaakt, geen probleem want de medewerkers van hoezzi.com zijn er voor je om je hiermee te helpen. Door de foto op te sturen, wordt door de klantenservice je ontwerp gemaakt en krijg je deze ter beoordeling weer terug. Ga je ermee akkoord, reken je het hoesje af en je krijgt deze netjes thuisgestuurd. Eenvoudiger kan het niet worden gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *