8 december 2021

Breien tijdens de koude wintermaanden

3 min read

Een van de beste breiprojecten voor beginners is het breien van een trui, een truitje of een vest. Truien, jumpers en vesten kunnen snel en goedkoop gemaakt worden. Truien en jumpers van gebreide stoffen zoals katoen, wol en zijde zijn het best geschikt om in laagjes te breien, om de kou buiten te houden en om ze waterdicht te maken. Een vest of een trui met een warme en waterdichte binnenkant, zoals fleece, is goed te combineren met andere kledingstukken. Lees deze blog als je meer wilt leren over wat je zou kunnen breien in de toekomst! 

Kussens

Het is ook gemakkelijk om kussens te breien. Kussens zijn er, net als truien, in verschillende vormen, maten en stijlen. Er zijn rechthoekige kussens, ronde kussens, vierkante kussens en ovale kussens. Kussens in de vorm van wagens, dieren of vogels zijn heel uniek en kunnen worden gebruikt om de kamer van een kind te versieren, of om een kussen te maken om aan een vriend cadeau te geven. Deze kussens kunnen gemaakt worden met elke soort garen, wat ervoor pleit om ze te laten passen bij uw decor thuis. Heeft u bijvoorbeeld een regisseursstoel en wilt u deze zachter maken? Dat kan natuurlijk met een zelfgemaakt kussen! 

Tafelkleden

Een tafelkleed breien is ook gemakkelijk. Tafelkleden kunnen, net als truien en jumpers, van bijna elk garen worden gemaakt. Een tafelkleed kan worden gemaakt van acryl garen, dat zachter, zachter en gladder aanvoelt dan kamgaren van wol. Een acryl stof voelt, net als kasjmier, luxueus aan tegen de huid. Kinderen en volwassenen genieten van het haken van een kleurrijk tafelkleed met kleuren die hun persoonlijkheid of favoriete dier uit te drukken.

Baby spullen

Als u een babydekentje wilt maken, begin dan met een extra lange lap kamgaren. Zorg ervoor dat u een paar centimeter overlaat aan de zijkanten van de lap. Denk eraan een garen te kiezen dat comfortabel is om mee te breien. Maak van één lap een ring door deze twee keer om uw vinger te wikkelen. Trek de ring strak en zorg ervoor dat hij goed blijft zitten. De voltooide deken moet losjes op uw frame hangen.

Garen voor baby kussens kan je bijna overal vinden, ook in kringloopwinkels, consignatie winkels en op ambachts beurzen. U kunt ook op internet zoeken naar warm, zacht garen. Zorg ervoor dat u garen kiest dat duurzaam genoeg is om er een kussen van te maken. Zoek naar lange draden, zodat uw kussen stevig en warm aanvoelt, maar niet te dik of breekbaar is voor uw baby. Baby Kussens behoren tot de populairste artikelen die tegenwoordig gebreid worden en uw vaardigheid kan u helpen om een bijzonder exemplaar te maken voor een vriend of geliefde.

Als u een deken breit, kunt u overwegen een babydeken te maken van een lakenpakket. Een babydeken kit bevat alle benodigde bakbenodigdheden voor het breien van een deken, inclusief naalden, een rits en knopen voor het bevestigen van de randen van de deken aan kleding. De deken kan worden gebruikt als een deken of om het hele lichaam van een baby te bedekken. Dit soort project is relatief eenvoudig te doen, omdat de meeste items in een baby deken kit zijn gemakkelijk aan te sluiten en er is geen naaien bij betrokken. Baby dekens zijn erg populair geschenken deze dagen, en kits kunnen prachtige geschenken voor een nieuwe moeder te maken.

Conclusie

Onthoud dat breien ontspannend is, maar ook een creatieve kunstvorm kan zijn. Kijk naar de ideeën hierboven voor een aantal geweldige ideeën over wat je zou kunnen maken. Of u nu kiest voor breiboeken, tijdschriften of patronen, u kunt uw eigen creativiteit gebruiken om een aantal van de beste breiprojecten te maken. Je zult trots zijn op het resultaat en het voltooide project zal een speciale herinnering zijn voor vele jaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *