8 december 2021

Bij Special Tours boek je een heel cool bedrijfsuitje in Amsterdam

3 min read

Als je voor jou en je collega’s of werknemers op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam dan moet je zeker bij Special Tours zijn. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van allerlei soorten uitjes, voor zowel groten als kleine groepen. Je kunt daarbij denken aan een leuke Hap en Stap Tour, maar ook een spel dat je in de binnenstad van Amsterdam gaat uitvoeren. Bij Special Tours kun je terecht met een grote variëteit aan groepen. Ze organiseren namelijk zowel een bedrijfsuitje in Amsterdam waarbij humor en hilariteit centraal staat als een mooie stadswandeling. Het is dus maar net goe de groep collega’s er uitziet en wat de gemiddelde leeftijd is. Als je niet kunt kiezen tussen alle uitjes die Special Tours op de website heeft staan kunnen ze je er overigens ook gerust in adviseren. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere uitjes te boeken, bijvoorbeeld een leuk stadsspel overdag en ‘s avonds een spel waar een diner bij inbegrepen zit, zoals het Ik Hou van Holland dinerspel. Op die manier kun je de hele dag volplannen en ontbreekt het je collega’s of werknemers werkelijk aan niets. Op De website van Special Tours kun je kijken wat voor soort bedrijfsuitje in Amsterdam je er allemaal kunt boeken. Enkele voordelen zijn:

  • Borrelen, Bikken en Brullen
  • Het Wie is de Rat Stadsspel
  • Een gezellige rondvaart door de kanalen van Amsterdam
  • Een fietstocht of stadswandeling

En zoals we hierboven al vermeldden kun je bij Special Tours zowel een dag- als een avondarrangement boeken als bedrijfsuitje in Amsterdam. Of allebei natuurlijk, als jullie allemaal de tijd hebben en de hele dag samen willen doorbrengen. 

Bedrijfsuitje in Amsterdam inclusief diner

Als jullie werkuitje in de avond gaat plaatsvinden wil je natuurlijk iets waar diner bij inbegrepen zit. Zo hoef je namelijk niet zelf voor eten te zorgen. Bij Special Tours kun je in dat geval kiezen voor een tof dinerspel. Deze hebben ze in super veel varianten, maar bij allemaal zit het diner in een gezellig, typisch Amsterdams restaurant inbegrepen. Dit zijn altijd minimaal 3 gangen, oftewel voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. En als iemand speciale dieetwensen heeft dan houden ze daar natuurlijk rekening mee. Als je een dinerspel wilt boeken voor jullie opkomende bedrijfsuitje in Amsterdam dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Moorddiner, het Crazy Walking Dinner Game of het Jongens tegen de Meisjes dinerspel. Liever een PopQuiz spel? Dat kan natuurlijk ook! Kijk voor het volledige overzicht opties voor een bedrijfsuitje in Amsterdam even op de website van Special Tours.

Vrijgezellenfeest in Amsterdam boeken

Omdat ze bij Special Tours zo’n grote variëteit aan leuke uitjes organiseren, kun je er uiteraard ook terecht voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Net als bij het bedrijfsuitje in Amsterdam wordt dit uitje tot in de puntjes geregeld en hoef je zelf niks meer mee te nemen, behalve goede zin natuurlijk. Wat dat betreft leent onze hoofdstad zich perfect voor al dit soort gezellige uitjes, en speelt Special Tours daar heel slim op in. Ze zijn niet voor niets de meest bekende als het gaat om groepsuitjes in Amsterdam. Een fijn bedrijfsuitje gewenst!

https://tours.amsterdamtour.nl/bedrijfsuitje-amsterdam/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *